Pack- och Bansystem

Pack- och Bansystem

 

Anpassad palletering

Vi har kompletta, individuella lösningar för hela ditt palleteringsbehov. Om du ställer höga krav på precision, placering, stabilitet och kostnadseffektivitet är våra system svårslagna. Vi sätter samman och optimerar ett system av både robot, banor och pallmagasin, inklusive plastinsvepare och förslutare, för att du ska arbeta med ett specialiserat och effektivt inflöde och utflöde av produkter.

När vi designar just ditt system för palletering använder vi simuleringsverktyg. Vi gör flödesanalyser, optimerar layout, produktion med mera för att uppnå högsta tillförlitlighet och prestanda. Vi prioriterar alltid att du ska få hög grad av kostnadseffektivitet och snabbhet i din produktion. Självklart ingår maskinskydd och CE-märkning.

 

Dina behov fokus för våra lösningar

Vi levererar kompletta bansystem med tillhörande funktioner för material- och godstransporter till eller från maskiner och packceller. Allt anpassas självklart efter dina förutsättningar och behov.

I de specialanpassade bansystemen ingår till exempel pallbanor, pallhantering, plastlamellbanor, märksystem och identifieringssystem.