Automationstekniker

Gillar du att leverera bra service? Är du flexibel och älskar mötet med kund?

Vår företagskultur präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. Om du gillar att jobba i team, har förmåga att jobba strukturerat och är bra på att skapa relationer kommer du att trivas bra hos oss. Har du dessutom en vilja att lära nytt och lust att dela med dig av dina kunskaper kommer du att bli en perfekt del av vårt team.

Arbetsuppgifter

Som automationstekniker får du bland annat att samarbeta med våra kunders underhållsavdelningar. Tjänsten innebär att vara rådgivande samt tillgodose kundens servicebehov, både förebyggande och akut. Arbetsuppgifterna är i huvudsak felsökning, reparation och underhåll samt löpande förbättringar i våra kunders produktionsanläggningar. Även fastighet och infrastruktur som belysning, värme, ventilation och kylanläggningar ingår i avdelningens ansvarsområde. Därför är erfarenhet inom dessa områden meriterande. Tjänsten är tillsvidareanställning. Placeringsort är Göteborg eller Kungshamn.

Kvalifikationer

• Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom el/automation
• Kunskap och erfarenhet av PLC och HMI.
• Stor datorvana
• God svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan eller frågor om tjänsten skickas till
Benny Ljungqvist, Produktionschef
0523 – 795 52
benny.ljungqvist@ah-automation.se

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. Vi verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.