Elkonstruktör

Är du vass på el och automation?

Vår företagskultur präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. Om du gillar att jobba i team, har förmåga att jobba strukturerat och är bra på att skapa relationer kommer du att trivas bra hos oss. Har du dessutom en vilja att lära nytt och lust att dela med dig av dina kunskaper kommer du att bli en perfekt del av vårt team.

Din bakgrund

Du har förmodligen eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion och apparatskåpsbyggnation. Du behärskar CAD-verktyg för elkonstruktion (Eplan P8 är meriterande men inget krav). Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom kollektivavtalet för tjänstemän/Unionen. Du kommer att ha goda möjligheter till utveckling och vidareutbildning vidare i din yrkesroll hos oss. Placeringsort Göteborg eller Kungshamn.

Ansökan eller frågor om tjänsten skickas till
Carl Gejland, programmeringschef
carl.gejland@ah-automation.se

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. Vi verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.