Avdelningschef programmering

Avdelningschef programmering

AH Automation är ett teknikföretag i Kungshamn och Göteborg som levererar systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare inom industrin.

På AH Automation förenas erfarenheter och traditioner från nästan 75 år i branschen med ny spännande teknologi och nytt kunnande i en inspirerande miljö.

Erbjudande
Du kommer att leda ett starkt team med 10 stycken kunniga och kompetenta programmerare där din egen insats får direkt inflytande på verksamhetens resultat utifrån ett tekniskt och kommersiellt perspektiv. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som ger dig glädje, utmaningar och utveckling på jobbet. Du rapporterar direkt till VD, placeringsort är Kungshamn.

Rollen
Vi har en positiv utveckling med mycket ny teknik och med det nya utmaningar. Tjänsten är bred, utvecklande och omväxlande, du förväntas arbeta med att planera den dagliga verksamheten liksom med strategiskt utvecklingsarbete. Inom avdelningen har du det övergripande ansvaret för att;
– Utveckla den tekniska förmågan för att klara både dagens och framtidens krav.
– Planera verksamheten, leda och medverka i budgetarbete och uppföljning.
– Optimera arbetssättet och utveckla metodval.
– Analysera, utmana och ständigt förbättra verksamheten.

Din profil
Du är troligen en tekniker med intresse att leda och utveckla människor. Vidare har du en god erfarenhet av projektledning. Du är innovativ, strukturerad och analytisk, har en stark egen drivkraft och ett teamorienterat arbetssätt. Du förväntas utveckla din egen organisation och verka i en kommunikativ och prestigelös anda. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Vi arbetar i ERP-systemet Monitor.

Eventuella frågor och ansökan skickas till Peter Lundin. Vi utvärderar ansökningar löpande så skicka din ansökan redan idag.

 

Skicka ansökan till: