Industri & serviceelektriker

Industri & serviceelektriker

Tjänstebeskrivning
Som industri- och serviceelektriker hos oss älskar du att ge bra service både internt och externt. Som person är du flexibel och älskar mötet med kund.

Dina arbetsuppgifter varierar mycket och kan bland annat innehålla

  • elektrisk felsökning, service, drift och underhåll på maskiner och fastigheter, och
  • elektriskt montage på maskinlösningar inom industriautomation, både internt och externt.

Du behöver ha relevant utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande med goda kunskaper i elsäkerhet. Har du erfarenhet från PLC-system eller mekaniskt montage är detta meriterande.

Din placeringsort är i Kungshamn och eftersom resor i tjänsten förekommer måste du också ha körkort för personbil.

Tjänsten är tillsvidareanställning inom kollektivavtalet för Elektrikerförbundet.

Vad erbjuder vi dig?
Vad kan AH Automation erbjuda dig?

Hos oss har du goda chanser till utveckling och möjlighet till vidareutbildning, inom t ex PLC.

Här har du chans att få arbeta tillsammans med hängivna kollegor som är professionella, erfarna och som brinner för att ta fram branschens bästa lösningar inom automation. Eftersom vi har allt i vårt eget hus är beslutsvägarna korta och alla kontakter enkla och snabba. Vi är måna om att du som anställd har chans att utvecklas och vill bidra till detta. Intresse för utveckling, vidareutbildning är meriterade.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-09-23 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!