Industriprogrammerare inom automationsprojekt

Erfaren automationsingenjör inom industriprojekt till AH Automation i natursköna Kungshamn

Är du en erfaren automationsingenjör som vill arbeta med hela processen från tillverkning till montage hos kund? Vill du bli en del av ett stabilt bolag med snabba beslutsvägar och kompetenta kollegor? Perfekt – då kan du vara precis den vi letar efter! På AH Automation jobbar vi med Sveriges största industrikunder och den allra senaste robottekniken. Efterfrågan på våra produkter och tjänster tycks bara öka och nu letar vi efter en automationsingenjör som vill ta nästa steg i karriären hos oss.


Få en arbetsdag som präglas av variation

På AH Automation arbetar vi brett och varierat mot hela automationsbranschen. På vårt huvudkontor och verkstad i Kungshamn gör vi allt från att programmera avancerade systemlösningar till att generera specialbyggda maskiner åt framförallt automotive- och verkstadsindustrin. Kort och gott – vi totallevererar allt från programmering till mekanik, vilket är väldigt unikt inom branschen. Nu har du chansen att jobba som automationsingenjör med oss i Kungshamn, alternativt i Göteborg eller Uddevalla.

En vanlig dag på jobbet kommer du ingå i ett mindre team där ni, med egna ansvarsområden, driver ett projekt framåt tillsammans. Du kan exempelvis få i uppgift att programmera en robot eller ta fram en lösning som gör att vår maskin fungerar med kundens övriga maskiner. En sak som är säker är att här på AH Automation liknar inget projekt ett annat, vilket är både roligt och utvecklande! Här får du jobba med ett glatt gäng ingenjörer som alla drivs av just den variation och de utmaningar som arbetsdagen ger. Vi lär oss nya saker varje dag – som automationsingenjör hos oss blir du aldrig helt fullärd!

Spana in videon för att se mer om vad du kommer få arbeta med hos oss:

Du – en automationsingenjör som brinner för programmering

Nu letar vi efter dig som har några år som automationsingenjör i bagaget och söker efter en omväxlande och utvecklande tjänst. För att axla rollen med bravur behöver du högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom automation, elkonstruktion och programmering. Du behöver ha arbetat specifikt med automationsprojekt samt ha god kännedom om Siemens PLC, HMI och servosystem. Har du dessutom arbetat med vision- och robotteknik tidigare så är du precis den vi letar efter!

Eftersom vi både arbetar på plats i verkstaden i Kungshamn och ute hos våra kunder är resor en naturlig del av tjänsten – körkort är därför ett krav. Du som söker behöver även goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Välkommen till en stabil arbetsplats med hög intern kompetens

På AH Automation blir du en del av av en trygg och stabil arbetsplats med höga ambitioner att fortsätta expandera. Det går riktigt bra för oss; vi har god orderbeläggning och vår unika kompetens är alltid mycket efterfrågad av våra kunder. Vi har en stöttande arbetskultur där du ges goda möjligheter att växa in i din roll. Du kommer få hjälp av dina erfarna kollegor att direkt sätta dig in i våra processer och arbetsmetoder.

För dig som är en nyfiken person med siktet inställt på att en dag ta dig an fler ansvarsområden finns alla möjligheter hos oss! Här får du utvecklas mot just det du vill och vi har gott om cirkulation inom bolaget. Det här är arbetsplatsen för dig som aldrig vill sluta utvecklas och brinner för att arbeta med den senaste tekniken tillsammans med riktigt duktiga kollegor!

Har vi väckt ditt intresse för att jobba hos AH Automation? Vi hoppas det! Varmt välkommen med din ansökan senast 4 november 2019.


Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till:
Stefan Dahlqvist
070-3024576
stefan.dahlqvist@ah-automation.se