Affärsmässig projektledare med teknisk kompetens

Affärsmässig projektledare med teknisk kompetens

Är du en genuin människokännare som brinner för teknik och innovation? Letar du efter en arbetsgivare som vill se dig utvecklas och ta karriärsteg efter karriärsteg? Då behöver du inte leta längre – AH Automation behöver dig. Här blir enformiga arbetsdagar och utdaterade arbetsprocesser ett minne blott! 


Här får du projektleda branschens mest spännande automationslösningar

På AH Automation arbetar vi brett och varierat mot hela Industrisverige. Vi är ett högteknologiskt företag som levererar allt från avancerade systemlösningar till specialbyggda maskiner åt framförallt automotive- och verkstadsindustrin. Vi tar ett helhetsgrepp om våra kunders automationslösningar vilket ger oss en unik position i branschen. Nu har du chans att jobba som projektledare hos oss i Göteborg, alternativt i Kungshamn.

Som projektledare blir du ytterst ansvarig för att leverera en beställning till din kund. Till din hjälp har du konstruktörer, programmerare och montörer som är specialiserade på just automatiserade maskiner. Du blir spindeln i nätet som tillsammans med ditt team sköter kommunikationen med både kunder och leverantörer, samt ser till att kontrakt och avtals uppfylls. Rollen gör dig även till kravställare som hanterar alla beståndsdelar inom projektet för att kunna leverera en färdig helhet. Kort och gott – du får det övergripande ansvaret för att se till våra kunder kan effektivisera sina verksamheter genom våra installationer. En sak som därför är säker, är att här på AH Automation blir ingen dag den andra lik!

På kontoret i Göteborg, samt på distans i Kungshamn, har du fyra projektledarkollegor som kommer hjälpa dig bli varm i kläderna på nolltid!

Vi letar efter dig – en entreprenöriell ingenjör med stora yrkesdrömmar

För att fullkomligt briljera i rollen som projektledare behöver du vara en genuin ledare med bred teknisk kompetens. Vi ser att du har förvärvat dina tekniska kunskaper genom en högskoleutbildning alternativt genom flerårig arbetslivserfarenhet. Utöver den tekniska basen så letar vi efter dig som är driven och målinriktad – en orädd ledare som älskar ordning och reda. Vi lovar att dina ansträngningar kommer belönas! Hos oss får du en mångsidig tjänst med stora möjligheter att utforma din egen roll.

Du kommer utgå från vårt kontor i Göteborg, men räkna med frekventa besök i västkustska Kungshamn emellanåt – körkort är därför ett krav. Önskar du att utgå från Kungshamn är även det en möjlighet.

När du tror att du är fullärd – så lär du dig lite till!

Rutinerad automationsveteran? Nykomling med höga ambitioner? Trampar du vatten på din nuvarande arbetsplats och söker nya utmaningar?

Vi behöver dig! Om du har en teknisk bakgrund och brinner för att leda projekt vill vi höra från dig. Om du känner igen dig själv i personen vi söker och är intresserad av en projektledartjänst som inte liknar någon annan så har vi bara en sak att säga; påbörja din ansökan!

I utbyte blir du en del av ett tryggt och stabilt bolag med viljan att hjälpa dig utvecklas inom det du brinner för. Vi är ett litet företag med snabba beslutsvägar och hög intern kompetens. För dig som är en nyfiken person med siktet inställt på att en dag ta dig an fler ansvarsområden finns alla möjligheter hos oss. Här får du, tillsammans med dina expertkollegor, utveckla automationslösningar av absolut världsklass och framförallt – aldrig sluta utvecklas i din yrkesroll.


Varmt välkommen med din ansökan senast 6 december 2019.


Har ni frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av er till:
Markus Klasson (Projektchef)
0523 – 795 10
markus.klasson@ah-automation.se