Maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör

Brinner du för teknik och kreativa lösningar?

Vår företagskultur präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. Om du gillar att jobba i team, har förmåga att jobba strukturerat och är bra på att skapa relationer kommer du att trivas bra hos oss. Har du dessutom en vilja att lära nytt och lust att dela med dig av dina kunskaper kommer du att bli en perfekt del av vårt team.

Din bakgrund

Du har förmodligen eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet med minst 5 års erfarenhet i yrket. Erfarenhet av Autodesk Inventor och Vault Professional är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift förutsätts.

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom kollektivavtalet för tjänstemän/Unionen. Du kommer att ha goda möjligheter till utveckling och vidareutbildning vidare i din yrkesroll hos oss.


Ansökan eller frågor om tjänsten skickas till
Mahmod Tabarte, konstruktionschef
mahmod.tabarte@ah-automation.se


AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. Vi verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.