AH möter kunder och spanar på Scanautomatic

AH möter kunder och spanar på Scanautomatic

Scanautomatic i Göteborg är den självklara mässan för svensk industri när det gäller digitalisering, ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. AH Automation besöker årets mässa, som hålls den 9–11 oktober på Svenska Mässan.

För att vara konkurrenskraftig på en global marknad är det nödvändigt att svenska företag anammar ny teknik till sin tillverkning. En av de centrala frågorna att lösa är att öka produktiviteten samtidigt som kostnaderna ska hållas nere.

– Små och medelstora företag behöver börja titta på de möjligheter som robotar erbjuder för att nyttja sin maskinpark mer effektivt. Med vår lösning Easyflex handlar det om en investering på en halv miljon, ett vasst alternativ till att köpa en ny bearbetningsmaskin, säger Stefan Berntsson, marknadschef på AH Automation.

– Vi vill hjälpa företag att sänka såväl kostnaden som tröskeln för att automatisera. Med Easyflex riktar vi oss till de mindre företagen, de som ännu inte har kommit igång, säger Kristin Alexandersson

– Hör av dig så kan vi träffas och berätta hur vi kan hjälpa ditt företag att göra produktionen mer effektiv och lönsam, slutar Berntsson.

Läs allt om Scanautomatic