AH satsar på Metal Inspiration Days

AH satsar på Metal Inspiration Days

Den 28–29 november anordnas Metal Inspiration Days i Jönköping. På plats hos Edströms Verktyg AB finns AH Automation.

– Vi erbjuder kompletta automationslösningar för Sveriges industri och vill diskutera lönsam robotautomation och ge besökarna möjlighet att uppleva vår senaste maskinbetjäningslösning Easyflex i VR-miljö, säger Kristin Alexandersson.

Metal Inspiration Days arrangeras för sjätte året i rad. Det är en form av minimässa eller ”öppet hus” hos fyra företag. Årets event genomförs i 28-29 november och i år är AH medutställare hos Edströms i Jönköping. Konceptet och temat för dagarna är: ”Money. Making. Machines. Tjäna mer pengar i Sverige.”

– Målgruppen för inspirationsdagar är små- och medelstora industriföretag, vilket är helt rätt för oss. Medverkan ger oss möjlighet att diskutera maskinbetjäning, robotisering, automation och vilka möjligheter som finns att med vår hjälp och våra produkter effektivisera produktionen och frigöra tid för människor. Medarbetare ska inte göra repetitiva arbetsuppgifter utan bidra med andra delar som är mer värdeskapande. Ett alternativ är vår nya lösning Easyflex, slutar Alexandersson.

Läs allt om Metal Inspiration Days

Anmälan till Metal Inspiration Days

Läs mer om Easyflex

 

Ta kontakt med Kristin

Kristin Alexandersson

Processansvarig Försäljning
070-947 95 61
Skicka e-post