Easyflex är skapad för små serier med stor variation

Easyflex är skapad för små serier med stor variation

AH Automation har med bas i sin långa erfarenhet och höga kompetens utvecklat konkurrenskraftiga standardlösningar för automatisk maskinbetjäning under lång tid. Det senaste tillskottet är Easyflex.

– Easyflex är en kostnadseffektiv och flexibel lösning som är anpassad för mindre serier med stor variation. Enkelheten i programmeringen gör att du inte behöver någon erfarenhet av robotprogrammering sedan tidigare. Vi använder Universal Robots enkla programmeringsspråk och standardprodukter så att du själv på ett enkelt sätt kan byta magasin och programmera nya produkter, berättar Kristin Alexandersson, processansvarig försäljning på AH.

AH:s lösningar som i grunden bygger på robotar som guidas av visionssystem kan betjäna både bearbetnings- och montagemaskiner.

– Vi vill erbjuda små och medelstora företag en enkel lösning till en låg kostnad. För den typen av företag är det nödvändigt att automatisera för att överleva på sikt och kunna konkurrera med utlandet samtidigt som de kan växa i Sverige, slutar Alexandersson.

Lär dig mer om Easyflex