Kostnadseffektiv automation för små serier med stor variation!

Kostnadseffektiv automation för små serier med stor variation!

Oavsett om du kör små eller stora serier: börja automatisera. AH Automation har en smart standardlösning som gör jobbet enklare.
– Vår nya produkt AH Easyflex ger möjlighet att sänka både kostnaden och tröskeln för att automatisera, säger Kristin Alexandersson Rohdin, processansvarig för försäljning.

Jobbar du med små serier som har stor variation? Vill du ta kontroll över din automationslösning genom att själv programmera och göra ändringar när din produktion förändras? Då är vår nya standardprodukt AH Easyflex lösningen för dig.

– Med Easyflex för maskinbetjäning behöver du inte ha någon förkunskap av robotprogrammering. Vi utvecklar och driftsätter standardprodukten i din produktion för under 500 000 kronor, säger Kristin Alexandersson Rohdin, som är medveten om att automatisering kan upplevas komplext och vara ett stort steg för ett mindre företag.

– När vi tagit fram vår produkt har vi utgått från att skapa enkelhet, flexibilitet och att göra ett schysst jobb åt kunden samtidigt som vi kan lämna över till kunden att själv hantera systemet.

AH Easyflex skapar möjlighet att ta ett första, men ack så viktigt steg för företag att öka sin konkurrenskraft och bli starka på sin marknad.

– Vår nya produkt är en instegsmodell där tanken inte är att den ska gå dygnet runt, utan kanske på lunchen eller några timmar på kvällar och eftermiddagar. Inget enormt kliv, men tillräckligt för att göra processen bättre. Man får inte vara rädd för att ta det steget, slutar Kristin Alexandersson.

Ladda ner Easyflex produktblad som pdf

 

Ta kontakt med Kristin

Kristin Alexandersson

Processansvarig Försäljning
070-947 95 61
Skicka e-post