Kristin Alexandersson tar steget till AH Automation

Kristin Alexandersson tar steget till AH Automation

Kristin Alexandersson har drygt tolv års erfarenhet av maskinförsäljning inom svensk industri. Den 22 mars tog hon steget till AH Automation.

– Företaget finns på en växande marknad med stor potential, säger AH Automations nya processansvarige inom försäljning.

AH Automation är inne i en stark utvecklings och tillväxtfas. Under årets första kvartal har flera nya medarbetare tillkommit. Senast i raden är Kristin Alexandersson.

– Kristin kommer att fokusera på att utveckla vår försäljning, säger Stefan Berntsson, marknadschef.

Kristin Alexandersson har en gedigen bakgrund inom försäljning till svensk industri.

– Jag har arbetat i olika roller inom Edströms Maskin, med huvudkontor i Jönköping. Jag har varit ansvarig för försäljning av maskiner för skärande bearbetning i Västsverige, men också varit försäljningschef med fokus på allt från strategi till budget, uppföljning och marknadsföring, säger Kristin som har sin bas i en högskoleutbildning inom industriellt ledarskap kompletterad med bland annat affärsjuridik och matematik.

Steget till AH Automation lockar i flera avseenden.

– I min tidigare roll har jag konstaterat att det finns en stor potential för att utveckla graden av automation och effektivisera produktionen bland svenska maskinkunder, det är en växande marknad. AH är dessutom ett företag med hög kunskap och stort tekniskt kunnande, det finns mycket för mig att lära, förklarar Kristin som i sin nya roll är inställd på förändring.

– Jag ska arbeta med att öka försäljningsvolymerna genom att tillföra nya perspektiv och att standardisera erbjudanden till kunder. Det handlar om att förenkla våra produkter för att lyfta både våra affärer och kunderna vi jobbar med. I arbetet med att utveckla försäljningen kommer jag också att förvalta den befintliga portföljen och värna om vår specialistkompetens inom komplexa projekt som levererar flexibla systemlösningar inom automation och service, slutar Alexandersson.

 

Ta kontakt med Kristin

Kristin Alexandersson

Processansvarig Försäljning
070-947 95 61
Skicka e-post