AH Automation ställer ut på Monteringskonferens 13 mars

AH Automation ställer ut på Monteringskonferens 13 mars

Omvärldsbevakning och diskussion direkt med kunden är ett fokusområde för AH Automation. Den 13 mars finns vi med på Monteringsforums konferens i Stockholm.

– Vi har varit med där de senaste 8-10 åren, en viktig aktivitet, konstaterar Stefan Berntsson, marknadschef.

Högt förändringstryck är vardag för svensk industri vilket medfört att förbättrings- och utvecklingsarbete under lång tid varit i fokus. Och nu är tempot högre än någonsin i teknikutvecklingen vilket innebär att komplexiteten ökar.

– Med all ny teknik skapas många nya möjligheter. Det gör det svårt både att hänga med och att veta vad man ska satsa på i monteringen, säger Stefan Berntsson.

Årets konferens i Filmhuset i Stockholm kommer att sätta fokus på automationsfrågor och den ständigt aktuella frågan om kollaborativa robotar samt hur operatörens roll påverkas i nya automatiserade miljöer.

– Vi kommer att delta i konferensen både för att göra omvärldsbevakning och för att ställa ut och presentera vilken hjälp och stöd vi kan ge när det handlar om automatisering och robotisering. Vi är vana vid att utgå från kundens behov för att skapa lösningar som bidrar till och förbättrar effektivitet, men vi har också utvecklat standardlösningar som passar små och medelstora industriföretag, förklarar Berntsson som hoppas på många bra diskussioner och möten med branschkollegor på Monteringsforums konferens den 13 mars.

Läs mer om Monteringsforum

Läs mer om Monteringskonferensen

 

Ta kontakt med Stefan

Stefan Berntsson

Marknadschef
070-693 29 63
Skicka e-post