Nyfiken på automationstrender och smarta tekniklösningar?

AH Automation håller Öppet hus – 20 november!

Välkommen till en spännande dag fylld av kunskap och nätverkande.


Trendspaning, molntjänster, ny kamerateknik och spännande projekt redo att smygkika på. Den 20 november är du välkommen till AH Automation för inspirerande inspel från våra leverantörer och lära mer om våra senaste tekniklösningar.

Oavsett om du som kund redan besökt oss i våra lokaler på Klippsjövägen 6 i Kungshamn eller om du är intresserad av hur vi kan samarbeta för att utveckla din verksamhet är 20 november väl värd att boka upp i din kalender. Då ger vi dig möjligheten att komma till oss för en inspirerande eftermiddag som bjuder på såväl intressant trendspaning som nya tekniklösningar som kan bidra till både ökad effektivitet och ökad produktivitet i din verksamhet. Tre av våra leverantörer och partners finns på plats för korta presentationer: Siemens talar om nyttan av molntjänster, KUKA bjuder på trendspaning samt presentation av ett nytt logistik och materialhanteringsprojekt och Mabema ger insyn i ny 3D- kamerateknik och visar hur man kan hitta olika produkter snabbt och noggrant. Dessutom får du möjlighet att ta en rundvandring i vår verkstad där vi har flera spännande projekt och tekniklösningar på gång.

Middag är nog det bästa sättet att avrunda denna eftermiddag med. Ni välkomnas med en välkomstdrink och mingel för att sedan njuta av en middag på Smögens Havsbad.

Hålltider för evenemanget

  • 12.00 – 13.00 Lunch
  • 13.00 – 13.05 AH hälsar välkommen
  • 13.10 – 14.30 KUKA, Mabema och Siemens
  • 14.30 – 15.00 Fika
  • 15.00 – 16.30 AH projekt samt rundvandring i verkstan
  • 17.00 – 19.30 Middag på Smögens Havsbad

 

Fyll i formuläret nedan för att delta i Öppet hus hos oss den 20 november 2019.

  Jag är gärna med på middagen på Smögen Havsbad (obligatorisk)
  JaNej

  Jag äter gärna lunch (obligatorisk)
  JaNej