Rekordorder för AH Automation

Rekordorder för AH Automation

AH Automation har vunnit sin största order i företagets historia. Ordervärdet är på flera tiotals miljoner och utgör ungefär en fjärdedel av bolagets omsättning på årsbasis.

– Vi har haft mycket god orderingång generellt de senaste tre månaderna, mycket positivt, säger Stefan Berntsson, marknadschef.

Projektet bakom rekordaffären kommer att genomföras tillsammans med en svensk kund inom automotive och innebär ett helhetsåtagande för en ny produktionslina för kundens montering av drivlinedetaljer.

– Vi är väldigt glada för affären och tacksamma för förtroendet. Genom detta samarbete säkerställer vi en bra grundbeläggning under ett drygt år som projektet kommer att pågå, säger företagets VD Peter Lundin.

Men det är således inte bara denna stororder som fyller på orderstocken.

– Vi är alltid aktiva ute på marknaden, med event, mässor och kundbesök och har dessutom en rad stora konton som anlitar våra tjänster regelbundet. Ibland ”klumpar det ihop sig” med ordrar, som den senaste tremånadersperioden. Men det är bara positivt, klargör Stefan Berntsson.

AH går således för full maskin in i det nya året.

– Vi kommer att kunna hantera produktionen med befintlig personal och god planering. Däremot har vi förstärkt på konstruktionssidan med externa konsulter under våren.

 

Ta kontakt med Stefan

Stefan Berntsson

Marknadschef
070-693 29 63
Skicka e-post