Robotkonferens på Elmia 11–12 september

Robotkonferens på Elmia 11–12 september

Funderar du på att utveckla ditt företag och din produktion? Är automatisering ett av spåren du överväger? Kanske är det läge att besöka Robotkonferensen på Elmia i september för att hämta in kunskap och idéer?

– Detta är en viktig aktivitet för industribranschen och riktigt bra att vara närvarande på. Det finns mycket att hämta i omvärldsbevakning på denna konferens, säger Stefan Berntsson affärsområdeschef på AH Automation.

Under konferensens två dagar, 11–12 september, kommer Sveriges ledande experter inom automation och digitalisering att berätta och tipsa om hur just du ska gå vidare för att göra rätt automationsinvestering. Programmet för dagarna är sammansatt för att ge maximal nytta för mindre och medelstora företag och innehåller bland annat föreläsningar, presentationer av goda exempel från industrin och studiebesök.

– Robotkonferensen vänder sig både till företag som är i inledningsfas för att börja digitalisera och automatisera verksamheten och till företag som vill ta nästa steg i sin utveckling, förklarar Berntsson.

Robotkonferensen på Elmia i september är således platsen där du kan inhämta ny kunskap, höja kompetensen samt utveckla etablerade och skaffa nya kontakter inom robotautomation. Anmälan kan göras till och med 6 september.

Läs mer om Robotbaserad automation