VR-teknik för effektiv och flexibel utveckling av systemlösningar

VR-teknik för effektiv och flexibel utveckling av systemlösningar

 

Utveckling i nära samarbete med kunden är ett honnörsord för AH Automation. Nu har vi tagit det ett steg längre med hjälp av VR-teknik.

– Med hjälp av Virtual Reality kan vi låta exempelvis operatörer och underhållstekniker från kunden ”gå in i och testa” systemlösningen vi utvecklar. Genom att göra det tidigt i utvecklingsprocessen kan vi säkerställa att lösningen håller hög kvalitet i prestanda likväl som för användarvänlighet och effektivitet när den integreras i produktion, säger Stefan Berntsson, marknadschef.
I samband med den stora näringslivsmässan i Kungshamn, Oktobermässan, i slutet av oktober, kunde besökare testa VR-tekniken.

– Medverkan i denna typ av arrangemang är oerhört värdefullt för oss som företag. Det ger oss en möjlighet att visa upp vår verksamhet, de verktyg och den miljö vi verkar i dagligen. Som teknikföretag och leverantör av automation och service för företag har vi en oerhörd bredd i vår organisation när det gäller specialister och arbetsuppgifter. Hos oss finns det såväl programmerare och konstruktörer som säljare, ingenjörer och projektledare, förklarar Berntsson.

De branscher som vi verkar inom är oerhört utvecklingsintensiv och uppdragen både utmanande och spännande.

– Vi jobbar ständigt med rekrytering av nya medarbetare som kan bli en del av vårt företag och värdefulla kollegor som kan bidra till att vi växer och levererar hållbara, flexibla och effektiva systemlösningar, slutar Berntsson.

 

Läs mer om Oktobermässan

 

Foto: Stefan Berntsson