Ny teknik för smartare produktion i vår Elmia-monter

Ny teknik för smartare produktion i vår Elmia-monter

AH Automation kan ta din produktion till nästa nivå med hjälp av ny teknik. I vår monter på Elmia Automation kommer vi att visa effektiviteten både med VR-teknik och med uppkopplade mätstationer.

Ökad digitalisering och tuffare konkurrens skapar nya utmaningar för svensk industri. För att driva utvecklingen framåt krävs det samarbete på flera plan. Elmia Automation har skapat en mötesplats på mässan för att visa hur enkelt det är att ta till sig den nya tekniken.
Under Elmia Automation, 15-18 maj, visar Microsoft och Beckhoff Automation konkreta exempel på teknik som kan ta produktion inom tillverkande industri till en ny nivå.

– En av lösningarna är uppkopplade mätstationer på mässgolvet. Vi är ett av ett fåtal företag som har en sådan station i vår monter. Stationen kommer att samla in data till molnet där den behandlas och sammanställs för att sedan visualiseras på skärmar runt om i arenan, berättar Stefan Berntsson, marknadschef på AH Automation

AH kommer även att visa hur företaget drar nytta av Virtual Reality för att utveckla smarta automationslösningar.

– Med hjälp av vår VR-lösning kan operatörer och underhållstekniker från ditt företag ”gå in i och testa” systemlösningen tidigt i utvecklingsprocessen. Det innebär att vi tillsammans med dig som kund säkerställer att lösningen håller hög kvalitet i prestanda likväl som för användarvänlighet och effektivitet när den integreras i din produktion, säger Stefan Berntsson.

Välkommen att besöka vår monter i D-hallen, D03:60. Vi vill gärna ta en kaffe med dig och diskutera vilka utmaningar ditt företag står inför och bidra till att hitta en lösning på rätt nivå för er.

AH Automation har över 70 års branscherfarenhet. Vi är ett av de ledande automationsföretagen i Sverige och kan hjälpa dig att utveckla en mer lönsam verksamhet!

Fri entré till Elmia automation – klicka här!