Vi ses på Elmia Automation 15–18 maj

Vi ses på Elmia Automation 15-18 maj

Samarbetande robotar och automatisering, det är framtiden för industriell produktion. På Elmia Automation 15-18 maj berättar AH varför och hur du kan utveckla din produktion. – Vi hjälper företag med kostnadseffektiva lösningar som är anpassade till verkliga behov, säger Kristin Alexandersson, processansvarig för försäljning på AH Automation.

AH Automation jobbar långsiktigt med utveckling och innovation. En viktig del i arbetet är mötet med kunder och att inhämta nya idéer samt att bevaka vad som händer inom branschen. På Elmia Automation den 15–18 maj finns företaget på plats med egen monter, D03:60 i Hall D.
Har du funderat på att automatisera delar av din produktion men upptäckt att traditionell automation är för dyr och komplicerad? Har du små serier med stor variation? Vill du själv ha kontroll över din automationslösning där du programmerar och gör ändringar allt eftersom din produktion förändras?
Har du ingen automation sedan tidigare? Frågorna är många, men hjälpen nära till hands.

– Vi vill träffa små och medelstora företag för att avdramatisera steget till automation och robotteknik. Med över 70 års erfarenhet, och som ett av de ledande automatiseringsföretagen, kan vi hjälpa ditt företag att ta de första stegen till en kostnadseffektiv och flexibel lösning. Dessutom skapar det bättre lönsamhet, säger Alexandersson.

Välkommen att besöka vår monter i D-hallen. Vi vill gärna ta en kaffe med dig och diskutera vilka utmaningar ditt företag står inför och bidra till att hitta en lösning på rätt nivå för er.

Fri entré till Elmia automation – klicka här!