Jobba hos oss

Hos oss har du chans att få arbeta tillsammans med hängivna kollegor som är professionella, erfarna och som brinner för att ta fram branschens bästa lösningar inom automation. Vi är alla lyhörda för våra kunders behov och ser deras utmaningar som våra. Du kommer att trivas hos oss om du har teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och är bra på att skapa relationer både internt och externt. Eftersom vi har allt i vårt eget hus är beslutsvägarna korta och alla kontakter enkla och snabba.

Spontanansökan

Vill du bli en del av vårt team? Vi välkomnar alltid spontanansökningar av kompetenta blivande medarbetare som är intresserade av framtida karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Hjälp med boende och arbete för din partner

Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner? Inom Sotenäs kommun och närliggande kommuner så är det löpande en efterfrågan av ny personal. Såväl inom de olika industrierna som finns som inom skola, vård och omsorg. Du som flyttar in till Sotenäs kommun har möjlighet att få förtur till bostad. Läs mer om detta på sotenasbostader.se