Jobba hos oss

Jobba hos oss

Hos oss har du chans att få arbeta tillsammans med hängivna kollegor som är professionella, erfarna och som brinner för att ta fram branschens bästa lösningar inom automation. Vi är alla lyhörda för våra kunders behov och ser deras utmaningar som våra. Du kommer att trivas hos oss om du har teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och är bra på att skapa relationer både internt och externt. Eftersom vi har allt i vårt eget hus är beslutsvägarna korta och alla kontakter enkla och snabba.

 

Spontanansökan

Vill du bli en del av vårt team? Vi välkomnar alltid spontanansökningar av kompetenta blivande medarbetare som är intresserade av framtida karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Maila oss din ansökan

 

Lediga tjänster

Industriprogrammerare

Industri- och serviceelektriker

Automationstekniker

Maskinkonstruktör

Elkonstruktör

Erfaren programmerare och drifttagare

 

Medflyttarservice

Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Vi hjälper även medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier, men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt. Till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med, så kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se, mobil 072-733 13 43 och ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.