Systempartners

Systempartners

ABB Robotar för bästa möjliga resultat

AH Automation är systempartner med ABB och vi har ett etablerat och långvarigt samarbete när det gäller ett flertal högkvalitativa produkter och tjänster.

ABB är världsledande leverantör av industrirobotar, modulbaserade tillverkningssystem och tillhörande service. De har ett tydligt fokus på lösningar, vilket gör att produktivitet, produktkvalitet och säkerheten i arbetsmiljön utvecklas och förbättras. ABB har installerat mer än 190 000 robotar över hela världen.

Dess breda produktportfölj och heltäckande service i samverkan med våra erfarna tekniker och programmerare garanterar att du får bästa möjliga produkter och resultat.

 

KUKA Robotar med hög användarvänlighet

KUKA Roboter GmbH är en av världen största robottillverkare, och vi på AH Automation är sedan länge stolt systempartner med det svenska dotterbolaget KUKA Nordic AB. De byggde sin första industrirobot redan 1973 och har levererat över 150 000 robotar över hela världen. De är ledande producent av robotar som har användarvänlig, PC-baserad styrning och har ett komplett sortiment av designade robotar för alla ändamål. Genom våra goda relationer och långvariga samarbete kan vi tillsammans erbjuda dig som kund flexibla kvalitetsprodukter och kompetent service.