Maskinbetjäning med hög kvalitet

Det är många företag inom tillverkande industri som har ett stort behov av standardprodukter. Med vår långa erfarenhet och höga kompetens som grund har vi därför utvecklat konkurrenskraftiga standardlösningar för automatisk maskinbetjäning. Våra lösningar, som i grunden bygger på robotar som guidas av visionssystem, kan betjäna både bearbetnings- och montagemaskiner.

Vi levererar alltid snabbt, kostnadseffektivt och flexibelt. Självklart använder vi högkvalitativa komponenter från välkända varumärken som standardkomponenter så att du gör en trygg och långsiktig investering.

Våra maskiner inom maskinbetjäning:

AH Feeder Bowl är en mångsidig lösning

Behöver du plocka små osorterade produkter? Då är AH Feeder Bowl perfekt. Den består av en robot och ett visionssystem som kan betjäna såväl maskiner och monteringsstationer som andra robotstationer. Roboten har en så kallad flexibowl som är mycket mångsidig, den kan mata en mängd olika detaljer och behärskar svåra geometrier.

Fördelarna med en AH Bowlfeeder, i jämförelse med traditionella matare, är att produktionen blir mer resurseffektiv, flexibel och tyst. För att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt har den även en kraftig IR-belysning med underbelyst skål. Operatörens gränssnitt är användarvänligt utformat för att du snabbt och enkelt ska komma igång.

AH Feeder Belt – en smart buffert

Denna är speciellt utvecklad för maskinbetjäning där produkter placeras manuellt på en inmatningstransportör. Den fungerar även som en buffert och kan enkelt fyllas på löpande. Transportören är placerad under ett stativ där ett visionssystem guidar roboten i plockzonen. Roboten lämnar sedan den rätt orienterade produkten vidare i automationssystemet. Operatörens gränssnitt är användarvänligt utformat för att du snabbt och enkelt ska komma igång.

AH Feeder Bin för flexibel automatisering

AH Feeder Bin finns i olika storlekar och är perfekt för maskinbetjäning när produkter ska plockas direkt ur en pall eller låda. Den kan plocka både strukturerat och ostrukturerat beroende på ditt behov. På ett stativ sitter ett visionssystem som guidar roboten i plockzonen. Roboten lämnar sedan den rätt orienterade produkten vidare i automationssystemet. Matarlösningen ger en flexibel automatisering för både stor och liten serieproduktion. Den är användarvänlig, kostnadseffektiv och får dessutom plats på liten produktionsyta.