Pack- och Bansystem

Anpassad palletering

Vi har kompletta, individuella lösningar för hela ditt palleteringsbehov. Om du ställer höga krav på precision, placering, stabilitet och kostnadseffektivitet är våra system svårslagna. Vi sätter samman och optimerar ett system av både robot, banor och pallmagasin, inklusive plastinsvepare och förslutare, för att du ska arbeta med ett specialiserat och effektivt inflöde och utflöde av produkter.

När vi designar just ditt system för palletering använder vi simuleringsverktyg. Vi gör flödesanalyser, optimerar layout, produktion med mera för att uppnå högsta tillförlitlighet och prestanda. Vi prioriterar alltid att du ska få hög grad av kostnadseffektivitet och snabbhet i din produktion. Självklart ingår maskinskydd och CE-märkning.

Dina behov fokus för våra lösningar

Vi levererar kompletta bansystem med tillhörande funktioner för material- och godstransporter till eller från maskiner och packceller. Allt anpassas självklart efter dina förutsättningar och behov.

I de specialanpassade bansystemen ingår till exempel pallbanor, pallhantering, plastlamellbanor, märksystem och identifieringssystem.

Packsystem som möter identifierat behov

AH Automation har med utgångspunkt i ett identifierat och ökat behov inom tillverkningsindustrin utvecklat tre standardiserade system för pack och palletering med robot – AH Palletizer Mini, Midi respektive Maxi. Vilken lösning passar ditt behov?

Vi levererar alltid snabbt, kostnadseffektivt och flexibelt. Självklart använder vi högkvalitativa komponenter från välkända varumärken som standardkomponenter – vi vill att du ska göra en trygg och långsiktig investering.