Montagesystem för dina behov

Vi har branschens bredaste erbjudande för både standardiserade och specialanpassade montagesystem. Som professionell partner och specialist möter vi dina utmaningar med innovativa och individuellt anpassade lösningar. Allt från kompletta montagelinjer till mindre speciallösningar för specifika produkter.

Vår breda produktportfölj innehåller det mesta du kan tänka dig i teknikväg som exempelvis styrsystem, servo, hydraulik, vision, transportsystem och robotar. Tillsammans med vår erfarenhet och vårt engagemang ger det inte bara trygghet utan även hög flexibilitet och möjlighet till framtida utbyggnad.

Montagelinjer för hög volym och kvalitet

Vi har komponenter och kompetens för att skräddarsy kompletta montageanläggningar. Allt från manuella till helautomatiska linjer eller celler.

Våra team av erfarna specialister bygger montagelinjer i flexibla och effektiva modulsystem. Det innebär att vi levererar bästa möjliga individuella lösningar som också bildar underlag för att kunden gör en framtidssäker investering.

Effektiva produktionsflöden skapas med väl genomtänkta layouter och fokus på att automatisera det som är viktigast först och skapa förutsättningar för en framtida utbyggnad när behovet växer.
Genom att styra flödet på ett transportsystem och ha full kontroll på vad som monteras på produkten kan man ha en produktion med hög volym även om man producerar flera olika produkter i samma flöde.

Specialmaskiner eftersom din utmaning är unik

Varje kund har unika utmaningar och unika produkter, det innebär i princip att allt vi gör är specialtillverkat. Med stöd i vår långa och omfattande erfarenhet från olika branscher och problemställningar kan vi på ett professionellt sätt, i samarbete med dig som kund, utveckla specialmaskiner och specialkomponenter som är anpassade för just din verksamhet

Modulsystem skapar enkelhet och effektivitet

Med oss som partner kan du förvänta dig system som skapar enkelhet, trygghet och effektivitet. Tack vare vår breda kompetens och specialistkunskap bygger vi montagesystem i specialanpassade moduler. Det förenklar inte bara transport, uppbyggnad och installation utan också en framtida ombyggnad eller flytt.

Våra innovativa modulsystem för montagelinor har potential att revolutionera tillverkningsindustrin och ger dig som kund en mycket snabb driftsättning. Vi erbjuder också mjukvara som säkerställer att fabrikens ERP-system når ända ut till operatörer i produktionen.

Vårt modulsystem skapar därmed en rad fördelar, inte minst möjligheter att snabbt bygga om och flytta produktionslinor eller specifika funktioner för att säkerställa en flexibel produktion utan omfattande ombyggnadsarbete.